(P) Transcar SRL: soluţia ideală de transport inchiriat!

Redacția / 26.03.2020, 17:29
(P) Transcar SRL: soluţia ideală de transport inchiriat!
Alexandru Irimia

Încă din 2001 piaţa transporturilor din România a început să se schimbe mulţumită unei companii care a reuşit să se impună radical în faţa competitorilor săi, Transcar. Compania oferă încă de la înfiinţare servicii de înaltă calitate, venind în ajutorul tuturor nevoilor de transport cu inchirieri microbuze Bucuresti, alături de o întreagă echipă profesionistă care reuşeşte să acopere la cel mai înalt nivel nevoia de transport persoane, dând dovadă de foarte multă experienţă.

Transcar dispune de servicii precum închirieri autocare şi închirieri microbuze, toate autovehiculele fiind într-o stare perfectă atât estetic cât şi mecanic, fiind mereu verificate de mecanicii specialişti din companie. Confortul pasagerilor este un factor important de care specialiştii Transcar ţin cont de fiecare dată, păstrând întotdeauna vehiculele de transport curate atât la interior cât şi la exterior. Indiferent de domeniul în care doriţi să călătoriţi, turistic sau călătorii de afaceri, apelaţi cu încredere la serviciile oferite de companie, având la bază foarte mulţi ani de experienţă în domeniu, ce vă garantează siguranţa şi confortul de care aveţi nevoie.

Compania îşi doreşte să faciliteze transportul persoanelor, având o bună gestionare dar şi servicii de transport personalizate, profesionale, bazate pe siguranţă, calitate şi confort. Nevoia clienţilor reprezintă principala grijă pentru specialiştii din echipa Transcar, punând de fiecare dată accent pe gradul de satisfacţie al pasagerilor. Microbuzele şi autocarele sunt din noua generaţie, fiind dotate cu o mulţime de tehnologii ce fac confortul pasagerilor să fie mărit, fiind conduse doar de şoferi cu experienţă, profesionişti în domeniu, sociabili şi răbdători. Iveco, Mercedes, Volvo, Izuzu şi Temsa reprezintă vârfurile de gamă alese de companie în transportul persoanelor, având capacităţi suficient de elaborate încât să ofere tuturor spaţiul necesar pentru călătorie.

Pe piaţa transporturilor, Transcar este cea mai bună companie cu servicii de închirieri microbuze şi inchirieri autocare, având preţuri foarte avantajoase şi o serie largă de avantaje. Indiferent de destinaţia în care îţi doreşti să ajungi, fie că organizezi o excursie, transport pentru elevi, transport pentru angajaţi sau orice ai în plan, profesioniştii din companie sunt pregătiţi oricând să îţi ofere un mijloc de transport specializat care să se potrivească la fix nevoilor tale.

Închirierea microbuzelor şi închirierea autocarelor poate să te ajute să treci cu bine peste un eveniment pe care îl ai planificat de foarte mult timp, oferind suficient spaţiu tuturor celor pe care îi doreşti alături de tine. Apelează oricând la serviciile Transcar şi vei fi de fiecare dată pe deplin mulţumit de promptitudinea şi corectitudinea de care dau dovadă în fiecare zi.