(P) Turneu de StarCraft 2 cu premii de $25.000 la DreamHackBucurești

Apropo.ro / 07.04.2014, 17:33
(P) Turneu de StarCraft 2 cu premii de $25.000 la DreamHackBucurești
DreamHackBucurești 2013 a stabilit un nou record: "Cel mai puternic turneu de StarCraft 2 din istorie". Yun "TaeJa" Young Seo l-a învins atunci în finală pe Lee "INnoVation" Shin Hyung, prevestind astfel succesul de care jucătorul Team Liquid urma să se bucure și la DreamHack Winter 2013.

Anul acesta, între 26 și 27 aprilieDreamHack București va fi prima oprire dintre cele cinci planificate pentru circuitul DreamHack Open 2014. La Sala Polivalentă din capitală, 96 de jucători se vor lupta pentru premii în valoare totală de 25.000 de dolari și cele 4000 de puncte StarCraft 2 World Championship Series (WCS) puse în joc pentru etapa inaugurală a circuitului.Mai mult, primii patru jucători se vor califica automat și în turneul de la DreamHack Winter 2014.Competiția se va transmite pe Dolce Sport, canalul de televiziune de la Romtelecom, dar și online, pe www.dolcesport.ro.

Cei 25.000 de dolarivor fiîmpărțițiastfel:

  • Locul 1 – 10.000 USD
  • Locul 2 – 5.000 USD
  • Locurile 3 și 4 – 3.000 USD fiecare
  • Locurile 5 – 8 – 1.000 USD fiecare

Respectând tradiția edițiilor precedente, înscrierile în turneulDreamHack Open 2014 sunt deschise atât jucătorilor profesioniști, cât și celo ramatori.

Nick „Tasteless” Plott, Dan „Artosis” Stemkoski, Ben „DeMusliM” Baker șiGeoff „iNcontroL” Robinson – experți StarCraft 2 cunoscuți la nivel mondial, se vor afla la București pentru a comenta întregul turneu. Acestora li se va alătura moderatoarea Sue „Smix” Lee, care va discuta cu jucătorii ș iva întreține atmosfera antrenantă, specifică evenimentului.

DreamHackBucurești – celmai mare eveniment de sport electronic din România

DreamHackBucurești se întoarce la SalaPolivalentă din Capitală, pentru al doilea an consecutiv. Timp de două zile, între 26 și 27 aprilie, Bucureștiul va fi kilometrul 0 al gamingului, atât pentru unii dintre cei mai cunoscuți jucători profesioniști din întreaga lume, cât și pentru pasionații de sport electronic din România.

„DreamHackBucurești pune România pe harta mondială a sportului electronic. Evenimentul s-a transformat deja în tradiție și se bucură de un succes deosebit. În 2012 a fost mare, anul trecut – mai mare, iar anul acesta va fi uriaș. Sunt peste 3 milioane de pasionați ai jocurilor video în România. Printre ei, avem jucători profesioniști care urcă pe podiumurile competițiilor internaționale de gaming și ajung să fie mult mai cunoscuți în afara granițelor, decât în țară. Toți acești oameni merită un eveniment al lor. Ne bucurăm că le putem oferi asta, cu sprijinul partenerilor noștri principali Romtelecom, Cosmote, Intel și NESCAFÉ 3in1,” a declaratSilviuStroie– CEO ComputerGames.ro și Vice-Președinte al Federației Internaționale de Sport Electronic (IESF).

Indiferent dacă participi la DreamHack Bucharest Cosplay Contest sau la competițiile și tombolele dedicate spectatorilor, testezi gadgeturi de ultimă generație în zona High-Tech, te bucuri de produsele exclusive puse la dispoziție de Secret Shop sau trăiești la intensitate maximă meciurile din turneele de eSport – dotate cu premii de zeci de mii de dolari, DreamHackBucurești 2014 are ceva de oferit pentru toatălumea.

 

Biletele pentru cel mai mare eveniment de sport electronic din România, DreamHack București 2014, pot fi achiziționate online prin intermediul shop.computergames.ro, myticket.ro și bilete.ro.

Partenerii principali ai DreamHack București 2014 sunt Romtelecom, Cosmote, Intel șiNESCAFÉ 3in1.