(P) Vedetele au descoperit tratamentul eficient pentru tuse

De: Mioara Tronaru / 03.02.2012, 12:16
(P) Vedetele au descoperit tratamentul eficient pentru tuse
Chiar dacă este sezonul ei, tusea nu are ce căuta la pupitrul ştirilor, pe platourile emisiunilor TV sau în faţa microfoanelor. Vedetele nu-şi permit să răcească şi, cu atât mai puţin, să tuşească.

Dar e iarnă. Viruşii îşi fac de cap, fără să ţină cont de vocea nimănui. Răceala şi tusea se manifestă liber, fara nicio emoţie, în faţa camerelor de filmat.

Vedetele sunt astfel nevoite să găsească soluţii rapide şi eficiente, care să trateze în cel mai scurt timp tusea.

Reţeta cea mai uzuală de combatere a durerii în gât şi a tusei constă într-o alimentaţie sănătoasă, bazată pe multe fructe şi legume, ceaiuri calde, sucuri naturale proaspete şi folosirea unui sirop de tuse cu o formulă complexă bazată pe ingrediente naturale.

Unul dintre cele mai eficiente siropuri pentru tratarea tusei seci sau productive este Revigrip, unicul sirop de tuse care combină efectul calmant al iederei cu acţiunea antioxidantă şi antimicrobiană susţinută de miere, cu acţiunea antimucolitică a acetilcisteinei ce contribuie la reducerea inflamaţiei şi a simptomelor asociate tusei şi cu beneficiile zincului ce stimulează sistemul imunitar.

Revigrip, un sirop disponibil atât în varianta pentru adulţi cât şi în varianta pentru copii, a devenit rapid soluţia perfectă atât pentru vedete cât şi pentru toţi cei care se luptă cu neplăcuta tuse.