(P) Vestimentație românească de inspirație bizantină

Apropo.ro / 17.09.2013, 12:31
Pentru colecția de toamnă, artizani autohtoni reuniți în proiectul de e-commerce, Blouse Roumaine Shop, au creat o colecție-capsulă de articole statement originale, compusă din veste încărcate cu broderii realizate manual cu fir auriu și fote remarcabile prin designul opulent din zona Banatului.

Blouse Roumaine Shop reinventează piesele vestimentare românești.  

Intitulată, Arte Bizantino, colecția lansată de scouterii Blouse Roumaine Shop răspunde curentului de modă al acestui sezon inspirat din cultura bizantină. Fiecare piesă păstrează tradiția meștesugului manual și inconfundabila tehnică românească de broderie. 

Lansat în aprilie 2013, Blouse Roumaine Shop este un concept store online dedicat pieselor vestimentare realizate de mesteșugari autentici.

GALERIE FOTO

Proiectul reunește cei mai buni creatori de ii și alte produse de artizanat din România cu sprijinul Uniunii Naționale a Cooperației Meștesugărești. Scopul acestui proiect este de a promova comunitățiile meșteșugărești din România și a de a le crea o platformă digitală care să răspundă tendințelor piețelor internationale de retail. Bluzele românești respectă meșteșugurile artistice ce încorporează tradiția specifică și geniul creator al artizanilor autohtoni. Pe lângă selecția de bluze artizanale, platforma pune la dispoziție și produse de design interior realizate manual, articole pentru copii, cămăși pentru bărbați și accesorii.

Contact:

Official website: www.blouseroumaine-shop.com

E-mail: [email protected]

Social media:

 facebook.com/BlouseRoumaineShop

 twitter.com/BRSTwitts

 instagram.com/BlouseRoumaineShop