(P) Vino la ONGFest – Târgul Economiei Sociale, să afli mai multe despre comorile Transilvaniei!

Apropo.ro / 14.05.2013, 12:26
(P) Vino la ONGFest - Târgul Economiei Sociale, să afli mai multe despre comorile Transilvaniei!
În acest weekend (17-19 mai 2013) în București - Parcul Tineretului, 150 de organizații neguvernamentale din toată țara au pregătit o serie de workshop-uri, ateliere, dezbateri, articole handmade, concerte, dansuri artistice și multe alte momente, în ediția a 4 a ONGFest - Târgului Economiei Sociale.

Printre participanti se numara Fundatia ADEPT Transilvania, o echipa mică, dar puternică, promoveaza acțiuni cu efect imediat și concret asupra importanței zonei și vieții oamenilor: construcția de trasee de bicicletă, integrarea localnicilor cu îndeletniciri pitorești în activități turistice (vizite la fierar, cărbunar, stână, brutar, tâmplar); înființarea unor unități de colectare lapte, a unor centre de excelență pentru procesare legume-fructe, în ajutorul micilor producători; crearea și administrarea unui centru de informare turistică la Saschiz, precum și organizarea unor piețe pentru produsele tradiționale. În speranța că veți vizita zona Sighișoara-Târnava Mare, vă așteptăm pentru mai multe detalii la ONGFest, cortul 7, în perioada 17-19 mai, in parcul Tineretului.

Cine schimbă azi o stradă, mâine schimbă o țară-ntreagă. Află și tu cum week-end-ul acesta, la ONGFest – Târgul Economiei Sociale, din parcul Tineretului.

ONGFest – Targul Economiei Sociale 2013 este un eveniment organizat în cadrul proiectului „Prometeus – promovarea economiei sociale în România prin cercetare, educație și formare profesională la standarde europene” (ID 57676), proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește în Oameni!

Sponsor: Raiffeisen Bank

Parteneri: Primaria Municipiului Bucuresti, ANPCDEFP, Tineret in Actiune, Guvernul Romaniei – Departamentul pentru Relatii Interetnice.

Parteneri media: Cariere, Romania Pozitiva, Responsabilitate sociala, Calendar evenimente, Metropotam, Sapte Seri, Saptamana Nationala a Voluntariatului, RFI, Think Outside the Box, Stiriong.ro, Volum.

Un eveniment organizat sub egida IES.

 www.ongfest.ro