(P) WWTV, cel mai nou serviciu de video on demand, a lansat campania BTL „WWTV scoate personajele de film in strada”

De: Marian Andrei / 07.08.2013, 16:06
(P) WWTV, cel mai nou serviciu de video on demand, a lansat campania BTL
In perioada 31 iulie-7 august, echipa de promoteri WWTV va fi prezenta in apropierea celor mai importante centre de afaceri din Bucuresti pentru a interactiona cu publicul tinta si a oferi vouchere pentru vizionarea filmelor in mod gratuit.

Elementul cheie al campaniei „WWTV scoate personajele de film in strada” sunt cei doi promoteri, studenti la actorie, ce intruchipeaza doua personaje din filmul „A Dangerous Method”: Dr. Carl Jung interpretat de Michael Fassbender si pacienta acestuia, Sabina Spielrein interpretata de Keira Knightley.

In cadrul campaniei, cei doi actori vor interactiona cu publicul tinta al platformei WWTV, oferind posibilitatea de inregistrare pe site pe loc si, odata cu aceasta, noul utilizator primind un voucher pentru vizionarea unui film in mod gratuit. In acelasi timp, actorii prezinta intr-o abordare originala continutul platformei WWTV, indemnand publicul tinta sa testeze direct pe strada mobilitatea pe care ti-o ofera serviciul de vizionare a posturilor TV pe orice dispozitiv mobil.

WWTV este cel mai nou serviciu de video on demand, oferind spre vizionare o lista de aproximativ 70 de filme ce pot fi urmarite contra cost, de pe PC sau MAC si 20 de posturi TV ce pot fi vazute de pe orice dispozitiv (fix sau mobil). Posturile TV pot fi vizionate in mod gratuit pana la inceputul lunii octombrie.

Mai multe informații se regasesc pe www.wwtv.ro sau www.facebook.com/WWTV.ro .