Pacalelile PRO TV au prins!

Apropo.ro / 08.04.2002, 10:18
Pacalelile PRO TV au prins!
Pacalelile puse in scena de PRO TV cu ocazia zilei de 1 aprilie au avut o priza neasteptat de mare la public. Majoritatea telespectatorilor au gustat din plin minciunile sfruntate raspindite de televiziunea din Pache Protopopescu. Telefoanele de la Oficiul de Relatii cu Publicul au zbirniit

Pacalelile puse in scena de PRO TV cu ocazia zilei de 1 aprilie au avut o priza neasteptat de mare la public. Majoritatea telespectatorilor au gustat din plin minciunile sfruntate raspindite de televiziunea din Pache Protopopescu.

Telefoanele de la Oficiul de Relatii cu Publicul au zbirniit incontinuu. Astfel, mesaje precum „Bravo, domnilor, sinteti tari. Au prins poantele astea ale voastre” sau „Bai, nene, mai lasati-ne cu glumele astea, ca ne prapadim de ris” au fost din abundenta.

Alte zeci de telefoane exprimau insa… nedumerirea telespectatorilor care nu intelegeau daca informatiile transmise de jurnalele de stiri sint adevarate sau false! Adaptarea programelor informative la specificul zilei de 1 aprilie a fost un mare succes pentru PRO TV, lucru confirmat si de datele de audiente.

Astfel, potrivit institutului CSOP Taylor Nelson Sofres pe principalul sau segment de public (18 – 49, urban) PRO TV a fost lider de piata detasat cu o medie de 9.6 puncte de audienta in prime-time (19.00 – 23.00). Principalul post concurent, Antena 1, nu a reusit decit 5.6 puncte pe acelasi interval orar, fiind depasit si de Rom‰nia 1, cu 6.0 puncte.

Renee Zellweger a ajuns in topurile muzicale Actrita Renee Zellweger se afla pe primul loc in topul israelian de single-uri, datorita pasiunii facute pentru ea de muzicianul Ariel Horovitz.

Acesta e un personaj celebru in Israel si s-a indragostit nebuneste de actrita cind a vazut filmul „Jurnalul lui Bridget Jones”. Prin urmare, a decis sa dea glas amorului lui inflacarat prin melodia ale carei versuri suna cam asa: „Iubita mea inca nu banuieste ca eu, minat de soarta inevitabila, ma apropii de ea si am deja adresa si poza ei. / Rene, viata ta se va schimba complet, pentru ca eu sint in drum spre tine…”.

Eu as zice ca aceste versuri sint suficiente pentru ca orice judecator american sa-i interzica lui Ariel sa se apropie de actrita de indata ce cintaretul inamorat va lua contact cu ea. Brrr!

Sursa: PRO TV Magazin

Tags: