Pacha Man şi Don Baxter, surprize pe bandă la „Chefi la cuţite”

De: Cătălina Matei / 20.02.2017, 10:38
Pacha Man şi Don Baxter, surprize pe bandă la „Chefi la cuţite”
Jurizarea pe nevăzute continuă săptămâna aceasta luni şi marţi la „Chefi la cuţite”, iar simpaticul trio de bucătari are parte de noi surprize. Printre farfurii care mai de care mai neaşteptate, făcând slalom cu mult umor printre platouri tardiţionale cu carne de porc şi pălincă, până la extrema cealaltă, unde vor primi supă raw vegană, cei trei chefi au de dus cea mai interesantă aventură culinară a lor. Iar surpriza serii de luni vor fi două personaje cunoscute şi extrem de carismatice, care vin la „Chefi la cuţite” să-I surprindă pe chefi.

Pacha Man şi Don Baxter, cunoscuţi pentru pasiunea lor pentru gătit, le vor pregăti prietenilor lor, Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu, farfurii care să-I inducă pe aceştia în eroare astfel încât să nu ghicească cine sunt autorii lor. Cum vor reacţiona cei trei chefi când vor vedea cine se află în spatele uşilor rămâne de văzut luni, 20 februarie, de la 20.30.

Coşmarul lui Scărlătescu, Filip, revine în viaţa sa

 Se pare că chef Scărlătescu nu scapă nici în acest sezon de Filip, coşmarul din sezonul doi, cel care i-a sabotat echipa şi l-a făcut pe chef să piardă cele mai multe battleuri. Decis ca anul acesta să facă alegeri cu mult mai multă atenţie, chef Cătălin are surpriza luni seară să audă din nou numele Filip. Numai că de data aceasta este vorba de sora fostului concurent, Sofia Filip, care vine la „Chefi la cuţite” să simtă pe pielea ei experienţa acestui concurs, dar şi să le arate juraţilor că ştie să gătească şi că ea este partea bună şi colorată a familiei Filip. Cum va reacţiona chef Scărlătescu atunci când va auzi cine se află în faţa lor, ce îi va spune Sofiei, dar şi ce mesaj va transmite fratele ei, telespectatorii Antena 1 află luni în cea de-a treia ediţie „Chefi la cuţite”.