Pacienţi de lux, sezonul 4, incepe la Universal Channel

De: Mioara Tronaru / 05.07.2014, 08:00
Pacienţi de lux, sezonul 4, incepe la Universal Channel
Serialul Pacienţi de lux aduce un nou început pentru doctorul Hank Lawson în sezonul 4, în premieră din 7 iulie, la Universal Channel.

În sezonul 4 al serialului Pacienţi de lux, care va avea premiera luni, 7 iulie, la ora 22:00, la Universal Channel, doctorul Hank Lawson (Mark Feuerstein) are parte de un nou început în viaţa sa profesonală: se desparte de fratele lui, Evan (Paulo Costanzo), care îşi lansează propria afacere. Divya (Reshma Shetty), care se simte vinovată de conflictul dintre cei doi fraţi, încearcă să-i împace, iar membrii cabinetului HankMed lucrează din nou împreună pentru a soluţiona o urgenţă care apare în Hamptons.

În cel de al patrulea sezon, s-au alăturat distribuţiei serialului actorii Campbell Scott şi Brooke D’Orsay, care apar în rolurile lui Boris Kuester von Jurgens-Ratenicz şi respectiv Paige Collins. Henry Winkler a revenit în cadrul serialului, în rolul lui Eddie R. Lawson, tatăl lui Hank şi al lui Evan. Ben Shenkman apare, de asemenea, în mai multe episoade, în rolul Dr. Jeremiah Sacani, medic la HankMed, Kat Foster este Harper Cummings, iar Judy Greer o interpretează pe Veronica Sullivan, o pacientă tratată de Hank.

Serialul Pacienţi de lux urmăreşte povestea lui Hank Lawson, un medic acuzat pe nedrept de moartea unui pacient care, după ce este exclus din lumea medicală, îşi reia cariera ca „medic cu ziua” pentru cei bogaţi, celebri şi infami din Hamptons. Pe lângă pacienţii săi înstăriţi, Hank îi tratează pe cei mai puţin norocoşi, ajungând la limita dintre a-şi face bine sieşi şi a face bine altora.

Producătorii executivi ai serialului Pacienţi de lux sunt Andrew Lenchewski, Michael Rauch, Rich Frank, Paul Frank şi Jeff Kwatinetz. Serialul este filmat integral în New York (Long Island şi Brooklyn) şi în diferite locuri din zona Hamptons.

Sezon 4 al serialului Pacienţi de lux începe, în premieră, luni, 7 iulie, la ora 22:00, la Universal Channel. Serialul va fi difuzat săptămânal.