Pactul secret dintre Shakira şi Pique

De: Cristiana Trifu / 16.11.2017, 15:23
Pactul secret dintre Shakira şi Pique
Relaţia dintre Shakira şi Pique a fost extrem de comentată şi de controversată în ultima perioadă şi, cu toate că cei doi au negat că s-ar fi despărţit, există totuşi informaţii potrivit cărora lucrurile dintre cei doi s-ar fi degradat, astfel că aceştia ar fi ajuns la un „pact secret".

Fotbalistul deţine, împreună cu artista columbiană, mai multe proprietăţi, atât în Europa cât şi în America, astfel că au încercat ca, înaintea unei despărţiri, să facă lucrurile cât mai simple, scrie presa spaniolă. Jurnaliştii iberici speculează că Shakira ar fi avut de învăţat de pe urma relaţiei sale mai vechi cu avocatul Antonio de la Rua, cu care nu a fost căsătorită, dar care a dat-o în judecată pentru 100 de milioane de dolari, fără a avea câştig de cauză în instanţă.

Astfel, de această dată, Shakira a dorit să fie mai precaută, împărţind cu fotbalistul avere cuplului şi fiind proprietară, în acte, peste imobilele din Insula Capri, din Miami şi Manhattan, pe când Pique deţine oficial toate proprietăţile din Spania, în aşa fel încât, dacă se despart, partajul ar fi mult mai simplu pentru că fiecare ştie exact ce îi revine. 

Pique câştigă, într-un singur sezon la Barcelona, 5,8 milioane de euro, iar averea totală a Shakirei este de 220 de milioane de dolari. Cei doi sunt împreună din 2010 şi au doi copii, Milan, de 4 ani, şi Sasha, de 2 ani.