Pacuraru: Declaratia lui Basescu era previzibila

Apropo.ro / 19.07.2007, 09:05
Pacuraru: Declaratia lui Basescu era previzibila
Ministrul Muncii, Paul Pacuraru, a declarat, miercuri seara, ca declaratia presedintelui Traian Basescu era previzibila, pentru ca trebuia sa se razboiasca cu Guvernul si a dat asigurari ca exista resursele necesare pentru cresterea pensiilor. "Asteptam cu multa seninatate

Ministrul Muncii, Paul Pacuraru, a declarat, miercuri seara, ca declaratia presedintelui Traian Basescu era previzibila, pentru ca trebuia sa se razboiasca cu Guvernul si a dat asigurari ca exista resursele necesare pentru cresterea pensiilor.

„Asteptam cu multa seninatate declaratia presedintelui, pentru ca stiam exact ce va spune. Aceasta declaratie era previzibila, pentru ca trebuia sa se razboiasca cu Guvernul, prin urmare nu ma deranjeaza”, a spus ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, ca raspuns la afirmatia lui Basescu potrivit careia scrisoarea de raspuns la solicitarea sa de fundamentare a acestei legi a fost semnata de doi ministri „incompetenti” si neasumata de premierul Tariceanu.

Pacuraru a adaugat ca, daca pretul cresterii pensiilor a constat în denigrarea sa si a lui Vosganian, atunci se bucura ca s-a întâmplat asa.

Mediafax