Pacuraru: Nu intentionez sa imi dau demisia

Apropo.ro / 11.12.2007, 09:47
Pacuraru: Nu intentionez sa imi dau demisia
Paul Pacuraru a declarat ca nu intentioneaza sa-si dea demisia, intrucat nu exista nicio fapta de coruptie in ceea ce-l priveste.

Ministrul Muncii, Paul Pacuraru, a declarat, luni, ca nu intentioneaza sa-si dea demisia, intrucat nu exista nicio fapta de coruptie in ceea ce-l priveste, ci doar o batalie politica pe care Palatul Cotroceni o duce impotriva Guvernului.

"Ca sa existe un dosar, trebuie sa existe o fapta de coruptie. In ceea ce ma priveste, nu exista nicio fapta care poate fi calificata ca infractiune. Niciunui cetatean din Romania nu i se poate face un dosar pe subiecte scrise de domnul Morar si colegii sai", a declarat ministrul Pacuraru.

Totodata, el considera ca dosarul sau de la DNA este un subiect inventat „pe care-l flutura din cand in cand in media” si nu reprezinta decat o batalie politica pe care o duce Palatul Cotroceni impotriva Guvernului.

"Eu am facut ceea ce trebuia facut", a mai declarat, luni, la finalul intalnirii cu reprezentantii patronatelor si sindicatelor, ministrul Muncii.

Â