Paine umpluta

Apropo.ro / 17.01.2006, 12:00
Paine umpluta
Ingrediente pentru 4 porții chifle de graham, semințe de floarea soarelui, susan, mac, unt, 300 g crema de branza de vaci, 1 praf de boia dulce, 100 g afumatura, 1 ceapa roșie, sare. Preparare Chiflele se umezesc și se presara cu semințe. Se pun la cuptor sa se


Ingrediente pentru 4 porții
chifle de graham, semințe de floarea soarelui, susan, mac, unt, 300 g crema de branza de vaci, 1 praf de boia dulce, 100 g afumatura, 1 ceapa roșie, sare.

Preparare
Chiflele se umezesc și se presara cu semințe. Se pun la cuptor sa se rumeneasca și sa se lipeasca semințele. Se taie pe jumatate și se scobesc de miez. Separat, se freaca bine crema de branza cu boia, sare, unt și se amesteca cu ceapa și afumatura taiate marunt. Cu compoziția obținuta se umplu chiflele.