Pâinea, la baza unui nou program de slabit

Apropo.ro / 09.01.2006, 13:06
Pâinea, la baza unui nou program de slabit
În condițiile în care majoritatea femeilor își fac în continuu probleme în legatura cu greutatea, o nutriționista din Israel a elaborat o noua dieta, care presupune consumul de sandwichuri la fiecare trei ore. Dieta "Bread for Life" a fost elaborata de Olga Raz,

În condițiile în care majoritatea femeilor își fac în continuu probleme în legatura cu greutatea, o nutriționista din Israel a elaborat o noua dieta, care presupune consumul de sandwichuri la fiecare trei ore.

Dieta „Bread for Life” a fost elaborata de Olga Raz, nutriționist la Centrul medical Sourasky din Tel Aviv, și a înregistrat deja succese în rândul persoanelor care vor sa scape de kilogramele în plus.

Programul încurajeaza persoanele care vor sa slabeasca sa manânce des cantitați reduse de alimente cum ar fi pâine, paste și fasole, împreuna cu legume, proteine și fructe.

Cu un aport zilnic de 1.300-1.800 de calorii, experții susțin ca dieta „Bread for Life” corespunde standardelor impuse de dietele aprobate de forurile medicale.

Cartea lui Raz referitoare la aceasta dieta este bestseller în Israel.