Palmierul bate bradul! Vacanţele vedetelor

De: Nicoleta Nicolae / 14.01.2013, 11:29
Palmierul bate bradul! Vacanţele vedetelor
Parcă nicio vacanţă nu seamănă cu alta, iar cea mai recentă este cu siguranţă şi cea mai tare. Iată cum s-au distrat în concediu Andreea Esca, Andra şi Măruţă sau Roxana Ciuhulescu.

Andreea Esca şi familia sa au ales pentru acest sfârşit de an, o escapadă într-o destinaţie exotică, undeva la… soare, bineînţeles.

„Nişte prieteni din Franţa s-au mutat acolo şi ne-au tot vorbit despre Dubai până ne-au convins să mergem de Anul Nou. Şi Cătălin Măruţă mi-a recomandat acest loc, unde îşi petrece de câţiva ani Revelionul. Au avut dreptate. A fost foarte frumos chiar dacă noi nu am stat decât 5 zile pline. 25 de grade, plajă, tobogane de apa, cele mai impresionante focuri de artificii pe care le-am văzut vreodată, toată lumea mulţumită”, ne-a mărturisit prezentatoarea Ştirilor PRO TV, după prima sa vizită în Dubai.

„Am ieşit în câteva seri şi cu Cătălin, Andra şi alte două perechi de prieteni de-ai lor foarte draguţi, am mâncat, am dansat şi ne-am propus să începem anul cu dreptul”, încheie Andreea.


Andra şi Măruţă l-au dus pe micul David în Dubai

A fost prima vacanţă în Dubai a familiei Măruţă cu micuţul lor David şi n-au întâmpinat nicio problemă. „E un copil tare bun şi înţelegător, deşi e încă foarte mic. El s-a distrat cel mai bine, cred, fiindcă Dubaiul e un paradis al luminilor, acolo lumea e în general veselă, peisajul e cu totul diferit de cel european. Ca să nu mai spun că David e înnebunit după mare, după apă în general, se simte bine în locurile unde e cald, iubeşte briza. N-am avut nicio problema cu el. L-am dus şi prin parcurile de distracţii, acolo era nebun de fericire, se agita şi râdea, ne distra şi pe noi reacţia lui în fata atator minunăţii”, spune Cătălin.

„Am mers mult pe jos, am vizitat zeci de locuri atractive, parcuri exotice, shopping center-uri, plaje… Şi am petrecut mult timp în cluburi şi la restaurante superbe, împreună cu prietenii noştri buni, cu care mergem acolo în fiecare an. Culmea e că nu ne-am îngrăşat nici unul, deşi am mâncat cu toţii pe săturate, mâncarea e nemaipomenită, tot ce gătesc oamenii ăştia este atât de apetisant, de rafinat…”.


După o vacanţă de vis la Poiana Braşov, Roxana Ciuhulescu se va opera la umăr

Roxana şi-a petrecut prima vacanţă de iarnă din ultimii 13 ani în România şi s-a simţit excelent. A schiat pe pârtii bune, s-a distrat alături de gaşca veselă de prieteni, a petrecut Revelionul pe muzică românească… „La Poiana Braşov, m-am simţit aproape ca în Austria. Dacă nu aş fi avut parte de colindătorii de pe pârtie cu capra, ursul sau sorcova şi nu aş fi văzut oameni care se dădeau cu punga, capacul sau alte invenţii, m-aş fi simţit ca la schi, în străinătate”, spune vedeta PRO TV. Unul din motivele pentru care ea a ales să nu petreacă vacanţa aşa cum s-a obişnuit în străinătate, a fost o problema de sănătate.

„De când m-am întors din Afganistan, adică din noiembrie, am avut un accident stupid în casa şi am făcut o ruptură de tendon la umăr. În urma RMN-ului, împreună cu o echipă de medici ortopezi, am decis că cel mai bine este să fac o operaţie cât de curând”, povesteşte Roxana. Pe lângă sport, Roxana, soţul ei, Mihai, şi fetiţa lor Ana, devenită specialistă după al treilea an de practicat schiul, au avut parte şi de muzică, dans şi distracţie alături de prietenii lor, mai ales în noaptea de Revelion. „La petrecerea de Anul Nou, Ana a făcut cunoştinţă cu Celia pe care a îndrăgit-o din prima, ba chiar mi-a cerut să-i fac un tablou în cameră cu o poza pe care şi-a făcut-o împreună cu ea”.