Paltonul barbatesc da clasa in 2008

Apropo.ro / 07.01.2008, 19:44
Paltonul barbatesc da clasa in 2008
Paltonul de iarna este un element necesar domnilor si nu trebuie sa lipseasca din garderoba.

Paltonul de iarna este un element necesar domnilor si nu trebuie sa lipseasca din garderoba. Usoara apropiere spre tendinte poate fi blamata, insa daca vrei sa fii cu un pas inainte iti trebuie un palton.

Amprenta unui stil mai vechi asupra paltonului de iarna te poate scoate in evidenta. Totul daca stii sa il si porti cu eleganta. Poarta pe dedesubt un pluover casual-chic daca ai de gand sa mergi la o petrecere sau in locul lui, un costum, daca mergi la birou. Atentie taieturile si subtilitatea buzunarelor. Nu trebuie sa se observe ca porti in buzunare cheile masinii sau manusile. Cu un asemenea palton nu vei arata demodat nicicand.

Daca esti genul care poarta costum zilnic, atunci inseamna ca stii piata si tendinta. Asta daca si esti macar putin pasionat. Inchiderea in trei nasturi, taietura in V, sunt doar cateva detalii care scot masculinitatea in evidenta.

Paltonul nu este un articol vestimentar ocolit de tineri. Aceeasi inchidere in trei nasturi ce iti ofera si mobilitate si lejeritate este purtat peste un hanorac, un tricou funky, chiar camasa. Culorile recomandate sunt cele care ti se potrivesc si tie si restului hainelor tale. Un platon purtat cu placere iti confera si un aspect mai serios, mai ingrijit, chiar daca combini stilurile, pe sub el.