Pamela Anderson a pus ochii pe cel mai dorit englez din lume

Apropo.ro / 15.09.2011, 15:00
Pamela Anderson s-a indragostit de Steve Jones, gazda la X Factor: "Este extrem de aratatos si foarte bun".

Pamela Anderson a pus ochii pe gazda X Factor SUA, Steve Jones, 34 de ani.

Desi este topita dupa el, Pamela afirma ca s-au intalnit doar ca prieteni. Blonda l-a contactat imediat ce a ajuns in Anglia si l-a scos imediat la masa. „Ne-am intalnit si am stat impreuna doar ca prieteni, nimic mai mult”, spune diva.

Cei doi au mai avut o incercare, esuata, de a fi impreuna prin 2004, dar se pare ca tanarul nu prea vrea sa isi asocieze numele cu al blondei Playboy.

Pamela Anderson

Pamela nu a reusit sa il cucereasca pe Steve

„Sunt sigura ca oamenii il vor adora. Am incredere in el”, se „scuza” Pamela.

Anderson recunoaste, insa, ca de fiecare data cand zboara in Anglia, nu exita sa il sune si pe Jones.

Steve Jones este revelatia masculina a momentului, peste Ocean. Femeile cad la picioarele lui, insa el este mult prea narcisist. Nici vedetele de la Hollywood nu au o parere buna despre el. Actorul Christian Bale spune despre el ca este „un idiot”, iar Avril Lavigne il considera „un plictisitor”.

Despre Angelina Jolie, Halle Berry, Natalia Imbruglia sau Paris Hilton se zvoneste ca ar fi incercat sa ii lase numerele lor de telefon, pentru a pastra legatura, insa tanarul nu prea s-a aratat interesat.

Gene Simmons spune despre Jones ca ar fi in stare sa vorbeasca despre el ore in sir, fara sa se plictiseasca, si ca are o camera mare dedicata formatiei Kiss.

Steve Jones

Noua senzatie masculina – Steve Jones

Kylie Minogue a declarat ca a refuzat sa ii acorde lui Steve un interviu, de teama de a nu se lasa prada tentatiei. Steve este si jurnalist la postul de televiziune Channel 4, si va avea si o emisiune la BBC1 „As Seen On TV”.

Nici Steve nu intelege de ce ar putea fi numit o amenintare la adresa barbatilor. Este un tip oportunist, care nu a avut dintotdeauna ce are acum. El este acel tip enervant de frumos si bine facut, dar care este…. natural. Provine dintr-o familie modesta, iar el a stiut sa se urce in „Acel tren al vietii”.