Pamela Anderson ar fi invidioasă! O soţie de antrenor de la noi a apărut ca în „Baywatch”

De: Cătălina Matei / 08.09.2014, 10:26
Pamela Anderson ar fi invidioasă! O soţie de antrenor de la noi a apărut ca în
Soţia antrenorului Walter Zenga arată extraordinar şi îşi permite să poarte orice combinaţie vestimentară, întrucât cele două sarcini nu au lăsat urme pe trupul ei.

Pentru ea, costumul de baie nu mai reprezintă vreun stres, întrucât nu are ce să ascundă. Pielea arată impecabil, silueta este trasă prin inel, iar ea se simte sigură pe atuurile fizice. Ca să îşi recâştige încrederea în forţele propii, blonda a apelat la un pictorial inedit, provocare peste care a trecut cu bine. Mai exact, a luat legătura cu un fotograf profesionist, care i-a pus în valoare trupul tonifiat. Pe plaja din însoritul Dubai unde şi-a stabilit reşedinţa în ultimii ani, Raluca s-a dedat la un joc incitant. Vedeta a etalat un costum de baie roşu, asemănător cu cel purtat de Pamela Anderson în celebrul serial „Baywatch”.

 

„Pictorialul e făcut în Dubai…pe plaja noastră de acasă…Palm Jumeirah….Am avut un «moment Baywatch» cu costumul roşu de baie…ca salvamarii din anii ’90! Şi pictorialul l-am făcut ca să-mi demonstrez că şi după două sarcini apropiate ne mai putem simţi femei sexy şi împlinite”, a declarat, pentru spynews.ro, Raluca Zega.