Pamela Anderson da tonul la Casa Alba

Apropo.ro / 30.04.2008, 12:00
Pamela Anderson da tonul la Casa Alba
La dineul anual al corespondentilor de la Casa Alba, Pamela Anderson s-a afisat intr-o rochie decoltata cu vedere la silicoane.

Zilele trecute George W. Bush a gazduit dineul anual al corespondentilor de la Casa Alba. Daca ceilalti invitati au respectat codul vestimentar impus de eveniment, Pamela Anderson a incalcat regulile jocului si s-a afisat intr-o rochie extrem de decoltata cu vedere la silicoane.

Dineul acestui an s-a dovedit a fi mai putin plictisitor datorita starului din Baywatch care a insufletit petrecerea. Actrita, care a participat la eveniment in calitate de aparator al drepturilor animalelor, impreuna cu alte vedete – printre care Ben Affleck, Jennifer Garner si cativa iepurasi Playboy – au dat o nota mondena petrecerii.

Aflat pentru ultima data in postura de amfitrion al dineului, Bush si-a presarat discursul cu glume si ironii atat la adresa adversarilor politici cat si cu privire la familia lui. Presedintele a starnit hohote de ras cand si-a insusit rolul de dirijor al orchestrei militare prezenta la eveniment.