Pamela Anderson debuteaza ca scriitor

Apropo.ro / 21.07.2004, 10:51
Pamela Anderson debuteaza ca scriitor
Actrița Pamela Anderson debuteaza ca scriitor cu un roman intitulat "Star", despre o fata de la țara care adopta un stil de viața decandent dupa ce ajunge celebra la Hollywood, transmite site-ul Ananova. Povestea se învîrte în jurul unei actrițe naive

Actrița Pamela Anderson debuteaza ca scriitor cu un roman intitulat „Star”, despre o fata de la țara care adopta un stil de viața decandent dupa ce ajunge celebra la Hollywood, transmite site-ul Ananova.

Povestea se învîrte în jurul unei actrițe naive și dotata în mod special de natura, pe nume Star Wood Leigh, care primește oferta de a aparea pe coperta unei reviste pentru barbați, ceea ce îi da posibilitatea sa-și împlineasca visele.

Anderson a declarat ziarului New York Post ca s-a inspirat din propria ei viața pentru subiectul carții. Romanul lui Anderson nu este lipsit de picanterii: Star își pune în aplicare pornirile lesbiene și participa la o orgie alaturi de iubitul ei, care este un star rock.

Întrebata daca personajul ei are parte de mai mult sex decît ea însași, actrița a replicat: „Cred ca sîntem chit, dar nu în acest moment. Acum traiesc prin intermediul ei. Nu am timp de relații. Am prieteni, copiii și tabara de surf”.

Anderson, care a scris cartea ajutata de Eric Shaw Quinn, apare aproape goala pe coperta acesteia, dar o versiune cenzurata va fi pusa în vînzarea în magazinele cu profil familial.

Cartea are aproape 300 de pagini și va aparea pe 3 august. Anderson, care a fost casatorita cu bateristul Tommy Lee al trupei Motley Crue, va vizita cîteva magazine pentru a-și promova cartea.

Mediafax

Tags: