Pamela Anderson poarta tocuri in pat

De: Manuela Stoicescu / 22.01.2008, 12:39
Pamela Anderson poarta tocuri in pat
Vedeta a declarat ca adora sa arate "glamorous", motiv pentru care insista sa ramana incaltata in pantofii cu toc chiar si in dormitor.

Vedeta blonda a declarat ca adora sa arate "glamorous" in orice moment, motiv pentru care insista sa ramana incaltata in pantofii cu toc chiar si atunci cand se afla in dormitor. "E cel mai prost obicei al meu – unora nu le place sa fie intepati cu tocurile", a spus, amuzata, Pamela.

Raspunzand zvonurilor cum ca ar purta peruci, Pam a glumit la un interviu spunand: "Urasc sa fiu cheala, as vrea sa nu fiu nevoita sa port perucile astea blonde si voluminoase in fiecare zi".

Pamela Anderson este o vegeatariana convinsa si o activista ferma in ceea ce priveste drepturile animalelor. Actrita ii dispretuieste profund pe cei care poarta blana si pe creatorii sau editorii care indeamna oamenii sa poarte haine din blana naturala. "Daca as avea o putere magica, as vrea sa pot invia animalele din a caror blana a fost facuta haina astfel incat acestea sa-si atace "stapanii", a mai spus Pam.