Pamela Anderson s-a casatorit cu Kid Rock pe un yacht

Apropo.ro / 29.07.2006, 15:12
Pamela Anderson s-a casatorit cu Kid Rock pe un yacht
Actrița Pamela Anderson s-a casatorit, sâmbata, cu Kid Rock pe un yacht lânga stațiunea St. Tropez de pe Riviera franceza, relateaza revista People. Fostul star din "Baywatch", în vârsta de 39 de ani, și cântarețul american Kid Rock, cu patru ani mai tânar,

Actrița Pamela Anderson s-a casatorit, sâmbata, cu Kid Rock pe un yacht lânga stațiunea St. Tropez de pe Riviera franceza, relateaza revista People.

Fostul star din „Baywatch”, în vârsta de 39 de ani, și cântarețul american Kid Rock, cu patru ani mai tânar, s-au logodit prima oara în 2002, dar s-au desparțit dupa puțina vreme.

Aceasta este a doua casatorie pentru Pamela Anderson, care a mai fost maritata cu Tommy Lee, și prima pentru Kid Rock.

„A fost cea mai frumoasa mireasa pe care am vazut-o – ca o Brigitte Bardot din zilele noastre”, a spus un participant la ceremonie despre Anderson, care a purtat bikini alb la nunta, potrivit revistei People.

„A fost cu adevarat o nunta rock n’roll”, a spus, la rândul sau, soțul lui Elton John, David Furnish.

Cuplul are de gând sa repete ceremonia. „Ma voi casatori de mai mult ori cu el. Trebuie sa o facem și la Malibu, și la Detroit, și la Nashville”, a spus Pamela Anderson într-o conferința de presa pe 26 iulie.

Fostul model Playboy și-a anunțat logodna cu Kid Rock, pe numele sau real Robert Ritchie, pe site-ul ei, saptamâna trecuta. „Da, în sfârșit ma recasatoresc … Sunt îndragostita. Sunt fericita”, a scris vedeta pe www.pamelaanderson.com.

Anderson și Rock au început sa iasa împreuna în 2001. S-au logodit în aprilie 2002, la Las Vegas, dar s-au desparțit în decurs de un an. La începutul acestei luni s-au reîntâlnit pe yacht-ul unui prieten comun la Saint-Tropez și au reluat relația, conform revistei citate.

Actrița are doi fii – Brandon, de zece ani, și Dylan, în vârsta de opt ani – cu fostul ei soț, Tommy Lee, cu care a fost casatorita din 1995 pâna în 1998. La rândul lui, Kid Rock are un baiat de 16 ani, Robert James Ritchie Jr.

(Redactor: Ioana Chira; [email protected])
Mediafax