Pamela Anderson s-a dat in spectacol la o prezentare de moda (Poze)

Apropo.ro / 20.02.2009, 11:50
Pamela Anderson a aparut mai mult goala decat imbracata la o prezentare de moda, la NY, incitand prin indrazneala.

Pamela Anderson i-a facut o surpriza bunului ei prieten, designerul Richie Rich, la prezentarea ultimei sale colectii – Richie Rich Fall 2009, la New York.

La finalul show-ului, cand designerul a aparut pentru a multumi publicului pentru aprecieri, din senin s-a ivit pe scena si iepurasul Playboy, Pamela Anderson.

Pamela, 41 de ani, a aparut pe scena imbracata intr-un costum de baie auriu, dintr-o singura bucata, care a lasat la vedere formele divei.

Totusi, si daca nu te uiti atent la fotografii, realizezi ca doamna Anderson nu mai arata ca la 20 de ani, iar niste ore la sala de intretinere nu i-ar strica. Fundul ei nu este deloc apetisant, nu ne atrage. Asa arata o diva sexy?Pamela, ia aminte la cum se intretine diva noastra, Mihaela Radulescu!

Pamela Anderson a facut un adevarat spectacol, cu tenta sexuala, alaturi de designer pe scena. Acesta nu s-a last mai prejos si i-a facut jocul.

pamela anderson si RR

Richie Rich, pe numele sau adevarat Richard Eichorn, si-a prezentat colectia numita "Blondes have more fun", la Waldorf Astoria, New York. El a apelat deseori la blonde celebre in prezentarile sale de moda precum Anna Nicole Smith, Amanda Lepore, etc. Richie Rich are o slabiciune pentru blonde, chiar daca prefera barbatii in locul femeilor, in relatiile intime.

GALERIE FOTO

pamela anderson

pamela anderson si RR

 

Foto: celebutopia.net; egotastic.com