Pana cand bliturile ne vor desparti!

Apropo.ro / 11.11.2008, 08:00
Pana cand bliturile ne vor desparti!
Afla care sunt cele mai celebre divorturi din lumea showbiz-ului.

Vedetele se cupleaza si divorteaza intr-o veselie la Hollywood. Se pare ca juramintele din fata altarului sunt la fel de perisabile ca moda fiecarui sezon. Nepotrivire de caracter sau minciuni, intrigi si superficialitate?

Britney Spears & Kevin Federline, casnicie cu nabadai

Despre viata lui Britney se va face si un film, chiar daca are doar 26 de ani, in care actrita isi va interpreta propriul rol. Britney a fost in ultimul timp in centrul atentiei tocmai pentru ca pare sa fi trait in 2 ani cat altii in 10 de cand s-a hotarat sa se casatoreasca cu anonimul Kevin Federline, cu care s-a razboit apoi prin tribunale pentru custodia copiilor pe care i-a nascut ulterior Britney.

Guy Ritchie & Madonna, nepotrivire de… nationalitate

Se pare ca temperamentul Madonnei nu mai corespunde asteptarilor britanicului Guy Ritchie, pe care cantareata l-a cunoscut in 1998 si cu care s-a casatorit dupa doi ani intr-un castel. Daca pe vremuri cei doi pareau de nedespartit, acum se barfesc pe unde apuca. Madonna l-a numit pe Guy "retardat din punct de vedere emotional", iar Guy a vorbit deschis despre raceala Madonnei in pat.

Pamela Anderson & Tommy Lee ar trebui sa locuiasca in altar

Asta pentru ca s-au despartit si s-au impacat de-atatea ori incat nu mai surprind pe nimeni cu povestea scandaloasa a vietii lor. Desi Pamela s-a combinat cu Kid Rock intr-una dintre pauzele din relatia cu Tommy Lee, se pare ca starul rock nu a reusit sa o "imblanzeasca" pe Pamela, astfel incat sa uite de Lee.

Brad Pitt & Jennifer Aniston

Divortul lor este inca un subiect prezent in tabloidele americane si nu numai. Probabil si pentru ca Brad Pitt a parasit-o pe Jen, cu care mult timp a format unul dintre cuplurile "perfecte" de la Hollywood, pentru cea care a fost numita apoi "spargatoarea de casnicii": Angelina Jolie.

DIVORTURI CELEBRE

Imagine: babble.com

Afla mai multe si despre alte divorturi celebre din clujeanul.ro.

Care crezi ca este cel mai frumos cuplu de la Hollywood?