Panasonic lanseaza noile modele de CD Playere Auto

Apropo.ro / 26.04.2006, 13:45
Panasonic lanseaza noile modele de CD Playere Auto
Inspirat de conceptul – "Arc Style", Panasonic lanseaza in 2006 noua gama de CD playere auto ce include 10 modele: CQ-C8803, CQ-C8403, CQ-C7703, CQ-C7303, CQ-C5303, CQ-C3503, CQ-C3303, CQ-C1303, CQ-C1313 si CQ-C1323. Cele mai multe produse car audio de la Panasonic, ofera o serie de inovatii

Inspirat de conceptul – „Arc Style”, Panasonic lanseaza in 2006 noua gama de CD playere auto ce include 10 modele: CQ-C8803, CQ-C8403, CQ-C7703, CQ-C7303, CQ-C5303, CQ-C3503, CQ-C3303, CQ-C1303, CQ-C1313 si CQ-C1323.

Cele mai multe produse car audio de la Panasonic, ofera o serie de inovatii precum amplificare digitala, radio DSP si tehnologii originale SRS Surround Circular, SRS WOW, SBC-SW si SRS TruBass.

Amplificare digitala
– In contrast cu sistemele conventionale, amplificatoarele Panasonic ating o rata de eficienta de 90%, livrand puterea catre boxe, aproape in totalitate, fara zgomot, distorsiuni sau generare de caldura, astfel incat doar muzica va fi „fierbinte” nu si amplificatorul. In plus fata de extraordinarul efect de realism, adoptarea conceptului « Full Digital » permite un design mai compact, cu o greutate mai mica pentru componentele sistemului.

Radio DSP
– Pentru un control avansat al ambiantei sonore si un sunet plin de viata. Pozitionat intre tuner si amplificator, Radio DSP furnizeaza o gama larga de beneficii, incluzand imunitatea in fata interferentelor, imbunatatirea semnalului si a efectelor acustice. Prin procesare digitala, radio DSP elimina reflectia adiacenta a semnalului – rezultatul este o receptie radio mai clara.

SRS CS-Auto
– De la SRS, liderul in tehnologia audio, Panasonic ofera magia sunetului surround circular (CS). Aceasta tehnologie multiplica performantele componentelor existente astfel incat pasagerii unui automobil se pot bucura de senzatia unei boxe centrale virtuale, precum si de sunete joase bogate, din numai 4 canale.

SRS WOW
– Aceasta tehnologie imbunatateste in mod remarcabil performanta audio, mai ales in cazul formatelor comprimate precum WMA si MP3. Realizand impresia unei dinamici imbunatatite si a unui bass mai puternic, SRS WOW creeaza o experienta audio panoramica, 3D.

SBC-SW
– woofer virtual. Conceputa pentru un sistem cu 4 boxe, tehnologia SBC-SW (Super Bass Controlled Subwoofer) permite utilizarea celor 2 boxe din spate ca un subwoofer. Nivelul de iesire al boxelor din spate poate fi ajustat pentru a produce un camp sonor ideal in partea din fata a automobilului.

SRS TruBass
– Prin utilizarea celor 4 canale pentru reproducerea sunetelor joase si datorita sistemului avansat de procesare, aceasta tehnologie realizeaza o experienta sonora mult peste capacitatea sistemului existent in automobile.

De asemenea, noua linie audio de la Panasonic extinde posibilitatile de interconectare digitala in masina, prin intermediul modulelor iPod si Bluetooth. Modelele din 2006 dispun de un modul de conectare auxiliare care permite conectarea acestora cu o gama larga de aparate digitale: iPod, DVD changere, camere video si alte echipamente.