Pancu a semnat pe doi ani și jumătate cu Al Ittihad

Apropo.ro / 02.01.2006, 14:34
Pancu a semnat pe doi ani și jumătate cu Al Ittihad
Cotidianul Sabah a anunțat, vineri, ca mijlocașul echipei Beșiktaș, Daniel Pancu, a semnat un contract pentru doi ani și jumatate cu formația saudita Al Ittihad, antrenata de Anghel Iordanescu, în timp ce alte ziare din Turcia menționeaza ca transferul

Cotidianul Sabah a anunțat, vineri, ca mijlocașul echipei Beșiktaș, Daniel Pancu, a semnat un contract pentru doi ani și jumatate cu formația saudita Al Ittihad, antrenata de Anghel Iordanescu, în timp ce alte ziare din Turcia menționeaza ca transferul românului nu a fost perfectat.

Potrivit sursei citate, Al Ittihad va plati clubului turc 2,2 milioane de euro pentru Pancu.

Sabah noteaza ca Pancu a ales Al Ittihad pentru ca a câștigat Liga Campionilor Asiei și pentru ca este antrenata de Anghel Iordanescu.

În schimb, cotidianul Hurriyet susține ca Pancu i-a cerut impresarului sau sa-i caute o echipa în Qatar, în timp ce publicația Turkiye noteaza ca oficialii clubului Beșiktaș vor analiza ofertele de transfer la începutul noului an.

Potrivit ProTV, gruparea Al-Ittihad mai este interesata de achiziționarea altor doi jucatori români, atacantul Ionel Ganea de la Wolverhampton și mijlocașul Lucian Sânmartean de la Panathinaikos Atena.

Mediafax