Pancu: Nu puteam sa joc la Steaua

Apropo.ro / 23.01.2008, 10:05
Pancu: Nu puteam sa joc la Steaua
Daniel Pancu spune ca nu ar putea sa evolueze vreodata la Steaua, la fel cum nici Mirel Radoi nu ar putea sa joace la Rapid

Mijlocasul Daniel Pancu a declarat, marti seara, dupa ce a semnat contractul cu FC Rapid, ca nu ar putea sa evolueze vreodata la Steaua, la fel cum nici fundasul Mirel Radoi nu ar putea sa joace in cariera lui la formatia giulesteana.

"Sunt foarte fericit ca m-am intors la Rapid. Ii multumesc domnului Gigi Becali pentru ca a avut incredere in mine, dar sunt lucruri care nu se pot intampla in viata. Cum Mirel Radoi n-ar putea sa joace vreodata la Rapid, nici eu nu pot sa joc la Steaua", a spus Pancu.

Ofertat initial de FC Steaua, mijlocasul a explicat ca a ales Rapidul dupa cateva SMS-uri emotionante primite de la suporterii giulesteni. "Am primit multe mesaje emotionante de la suporteri, lor le promit ca in acest sezon o sa-l vada pe Pancu cel de acum cativa ani. Ma bucur ca lucrurile au luat aceasta intorsatura si am revenit la Rapid", a adaugat mijlocasul.

Daniel Pancu sustine ca nici nu indrazneste sa se gandeasca la o participare la Euro 2008. "Nu ma gandesc la Euro pentru ca nu este meritul meu. Nu am participat cu nimic la calificare si nici macar nu ma pot gandi in acest moment la Campionatul European", a afirmat Pancu.

Intrebat daca isi aduce aminte de castigarea ultimului titlu cu Rapid, Pancu a raspuns: "Sper sa retraiesc aceasta senzatie anul acesta".

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat ca Daniel Pancu, ofertat si de conducerea clubului Steaua, a semnat, marti seara, un contract cu gruparea giulesteana pe sase luni cu optiune de prelungire pe inca un an.