Pancu nu regreta ca a ramas la Besiktas

Apropo.ro / 01.09.2004, 10:19
Pancu nu regreta ca a ramas la Besiktas
Atacantul Daniel Pancu a declarat, marți, ca nu regreta faptul ca nu a plecat de la Beșiktaș Istanbul. "A fost hotarîrea mea sa ramîn la Beșiktaș și nu regret", a spus Pancu. Jucatorul român a comentat, de asemenea, situația echipei Beșiktaș în

Atacantul Daniel Pancu a declarat, marți, ca nu regreta faptul ca nu a plecat de la Beșiktaș Istanbul.

„A fost hotarîrea mea sa ramîn la Beșiktaș și nu regret”, a spus Pancu.

Jucatorul român a comentat, de asemenea, situația echipei Beșiktaș în actuala ediție a campionatului Turciei. „E greu la început de campionat. Am jucat toate partidele în deplasare și speram sa ne revenim. S-au cheltuit foarte mulți bani pe jucatori foarte buni, dar nu sînt rezultate”, a afirmat atacantul român.

Beșiktaș ocupa locul 13 în campionat, dupa patru etape, cu doar doua puncte și nici o victorie.

Pe de alta parte, portarul echipei Ajax Amsterdam, Bogdan Lobonț, a comentat decizia lui Bogdan Stelea de a juca la Poli AEK Timișoara, spunînd ca nu știe daca acesta a facut o alegere buna. „Nu știu daca Stelea a facut o alegere buna plecînd la Poli AEK Timișoara. În ceea ce ma privește mai am de jucat, am contract cu Ajax pîna în 2008 și aștept sa vina și șansa mea”, a spus Lobonț, care atunci cînd a fost înterbat daca a primit oferte de a se transfera a raspuns: „Întrebați-l pe managerul meu”.

Mediafax