Pancu spune ca nu are garantat postul de titular

Apropo.ro / 24.01.2008, 10:49
Pancu spune ca nu are garantat postul de titular
Daniel Pancu spune ca antrenorul Mircea Rednic nu i-a garantat un post de titular la Rapid

Mijlocasul Daniel Pancu a declarat, miercuri, pe Aeroportul Henri Coanda, inaintea plecarii spre Rio Maior unde se va alatura lotului echipei Rapid in turneul din Portugalia, ca antrenorul Mircea Rednic nu i-a garantat un post de titular.

"Nici nu se pune problema ca antrenorul sa-mi fi garantat postul de titluar. Acum vin dintr-o alta postura la Rapid si am mult de muncit. Eu ma lupt cu oricine. Ma bucur ca s-a terminat bine pentru mine, iar de acum ciocul mic si la munca. Mi-e gandul doar la prima etapa", a spus Pancu.

Jucatorul in varsta de 30 de ani sustine ca se va intelege bine cu Mircea Rednic, antrenor care l-a dorit in lot si cand acesta conducea formatia Dinamo. "M-am inteles si ultima oara bine cu dansul. Stiu ca m-a dorit si la Dinamo, am avut o discutie atunci si i-am explicat ca nu se poate. Sper sa nu dezamagesc pe nimeni", a afirmat mijlocasul, care a precizat ca actionarul majortar al FC Rapid, George Copos, l-a felicitat, miercuri, pentru transfer.

Daniel Pancu nu stie deocamdata nici pe ce post va juca si nici ce numar pe tricou va avea, avand in vedere ca 19 (n.r. – numarul sau preferat) este acum purtat de Vladimir Bozovici. El a explicat ca in afara de antrenorul Mircea Rednic, au mai insistat ca el sa semneze cu Rapid si Grigore Sichitiu, cel care l-a adus la Rapid in 1996, si Constantin Zotta.

Intrebat daca se gandeste sa isi incheie cariera la Rapid, Pancu a mentionat ca "orice e posibil".

Referitor la declaratia finantatorului FC Steaua, Gigi Becali, care a spus ca daca ar fi semnat cu gruparea din Bulevardul Ghencea ar fi fost convocat cu siguranta in lotul echipei nationale pentru Euro 2008, Daniel Pancu a afirmat: "Euro e mult prea departe de mine acum. Cred ca se poate sa fiu convocat si de la Rapid. Poate a zis la mai multi euro, asta cu siguranta".

Daniel Pancu, liber de contract dupa ce si-a reziliat acordul cu gruparea turca Bursaspor, a fost foarte aproape de a semna cu echipa Steaua, la sugestia impresarilor sai Victor si Ioan Becali. Marti seara insa, dupa o intalnire cu reprezentantii galeriei giulestene, mijlocasul a semnat un contract cu FC Rapid pe sase luni cu optiune de prelungire pe inca un an.