Pancu titular la Beșiktaș, în prima etapa

Apropo.ro / 07.08.2005, 13:23
Pancu titular la Beșiktaș, în prima etapa
Mijlocașul român Daniel Pancu a fost titular la Beșiktaș Istanbul în partida terminata la egalitate, sâmbata, în deplasare, scor 1-1, în fața formației Kayseri Erciyesspor, în prima etapa a campionatului Turciei. Pancu a fost înlocuit în minutul 74 cu Sergen

Mijlocașul român Daniel Pancu a fost titular la Beșiktaș Istanbul în partida terminata la egalitate, sâmbata, în deplasare, scor 1-1, în fața formației Kayseri Erciyesspor, în prima etapa a campionatului Turciei.

Pancu a fost înlocuit în minutul 74 cu Sergen Yalcin, autorul golului egalizator al formației Beșiktaș, din minutul 84.

În prima liga a campionatului Rusiei, jucatorul Cristian Tudor a fost introdus pe teren în minutul 19 al meciului pe care formația sa, Alania Vladikavkaz, l-a pierdut, în deplasare, cu scorul de 0-1, în fața echipei Șinik Iaroslav, în etapa a XIX-a a competiției. Cel de-al doilea român al formației Alania Vladikavkaz, Iulian Tameș, a parasit recent echipa rusa.

Atacantul Sergiu Radu a debutat, sâmbata, în liga a doua a campionatului Germaniei și a fost integralist în partida pe care echipa sa, Energie Cottbus, a câștigat-o, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în fața formației Braunschweig, nou promovata în 2. Bundesliga.

Fundașul Levente Csik nu a fost folosit în meciul pe care Dinamo Dresda l-a pierdut, în deplasare, cu scorul de 1-3, în fața formației Greuther Furth. Nici atacantul Ionel Gane nu a evoluat în partida pe care noua sa formație, VfL Bochum, a câștigat-o, în deplasare, cu scorul de 4-0, împotriva echipei Saarbrucken.

Mediafax