Pandemia a închis cel mai tare show din lume după 15 ani şi peste 6000 de reprezentaţii

De: Andra Voiculescu / 02.09.2020, 14:22
Pandemia a închis cel mai tare show din lume după 15 ani şi peste 6000 de reprezentaţii
Celebrul show acvatic din Las Vegas „Le Rêve – The Dream’’ se închide definitiv, din cauza pandemiei de coronavirus. Este unul dintre cele mai apreciate spectacole din toate timpurile, gazduit de Cazinoul Wynn din Las Vegas si a carui productie a costat 150 de milioane de dolari. Show-ul, care avea loc in fata a 1500 de spectatori, a strans peste 6000 de reprezentatii pe parcursul a 15 ani de existenta.

>.

Aceasta este declaraţia oficială publicată de Wynn despre spectacolul care a fost premiat cu Cel mai bun spectacol de producţie din Las Vegas pentru un record de nouă ani consecutivi de către Southern Nevada Concierge Association.

Intreaga distribuţie a spectacolului, impreuna cu echipa tehnica, in total aproape 300 de persoane, au ramas astfel fara job-uri.

Înainte de luna martie, „Le Rêve” se desfăşura de două ori pe zi, de vineri până marţi, la Teatrul Cazinoului Wynn de 1.500 de locuri, construit la comandă pentru acest show. Spectacolul acrobatic, acvatic, a avut premiera pe 6 mai 2005 şi a fost iniţial creat de Franco Dragone, fostul regizor Cirque du Soleil, care a creat şi „O” la Bellagio şi „O nouă zi” a lui Celine Dion la Caesars Palat.

„Le Rêve” a fost renumit pentru amenajarea sa teatrală dramatică şi pentru scufundătorii şi acrobaţii de mare inaltime care zboară şi plonjeaza intr-o piscină de 27 de metri adâncime dotata cu o scena care se scufunda pe parcursul reprezentatiei. Spectacolul a fost reîmprospătat cu costume noi, muzică, coregrafie şi noi instalatii si concepte de iluminat în 2018 şi a continuat să ruleze ca unul dintre cele mai populare spectacole din lume.

 

Sursa foto: capturi YouTube