Panduru a parasit Poli AEK Timisoara

Apropo.ro / 26.07.2004, 10:29
Panduru a parasit Poli AEK Timisoara
Tehnicianul Basarab Panduru a parasit, duminica, echipa Poli AEK Timișoara, fiind nemulțumit din cauza ca în aceasta vara nu s-au realizat transferurile pe care le-a dorit. "Eu am anumite principii. Cînd nu le mai pot pune în aplicare, prefer sa plec. Decît sa ma pacalesc pe mine

Tehnicianul Basarab Panduru a parasit, duminica, echipa Poli AEK Timișoara, fiind nemulțumit din cauza ca în aceasta vara nu s-au realizat transferurile pe care le-a dorit.

„Eu am anumite principii. Cînd nu le mai pot pune în aplicare, prefer sa plec. Decît sa ma pacalesc pe mine și sa-i pacalesc și pe alții, mai bine renunț. Eu și cu Toni Doboș ne-am desparțit prieteni, chiar daca mi-a zis ca l-am lovit așa cum l-a lovit Gatti la ficat pe Doroftei. Dar nu se știe, s-ar putea ca în viitor sa lucram iar împreuna. Dușmanii sa-și ia doar o vacanța, sa nu stea liniștiți, ca ma întorc”, a afirmat Panduru.

Jucatorul Florin Batrînu a declarat ca nu se aștepta la aceasta decizie a lui antrenorului sau. „A fost ca un traznet pentru noi. Nu ne așteptam. Am facut pregatirea cu el, mai sînt cinci zile pîna începe campionatul… Îi dau dreptate cîteodata, pentru ca în fotbalul românesc daca nu ai coloana vertebrala dreapta nu ai cum sa reușești”, a spus Batrînu.

Mediafax