Pantalonii largi revin in moda

Apropo.ro / 01.10.2007, 15:24
Pantalonii largi revin in moda
Se pare ca moda jenasilor skinny este pe cale sa apuna, pantalonii largi uramand sa revina puternic si sa le ia locul. Jeansii largi sunt hotarati sa se razbune, informeaza femalefirst.co.uk. Era inevitabila aceasta cadere brusca a jeansilor skinny, tinand cont de repeziciunea cu care se

Se pare ca moda jenasilor skinny este pe cale sa apuna, pantalonii largi uramand sa revina puternic si sa le ia locul. Jeansii largi sunt hotarati sa se razbune, informeaza femalefirst.co.uk.

Era inevitabila aceasta cadere brusca a jeansilor skinny, tinand cont de repeziciunea cu care se schimba tendintele. Desi au fost o perioada preferatii trend setterilor, jeansii skinny arata asa cum trebuie doar pe fetele cu picioare lungi si subtiri, cele mai plinute fiind dezavantajte de modelul cu pricina. Acum insa toate fetele se pot bucura de o pereche de pantaloni care sa le scunda defectele si care sa fie si la moda.

In ciuda faptului ca jeansii skinny sunt atat de nemilosi cu formele rotunjite, fetele au stiut cum sa-i poarte. Topurile care se terminau sub solduri au reusit sa faca un cuplu perfect cu skinny jeans.

Pentru ca si volumele sunt in mare voga, topurile largi au fost un contrast placut pentru jeansii stramti, dar volumul a ajuns in departamentul cu pantaloni in sezonul acesta. Iar Kate Moss, prima care simte tendintele, a incercat deja o asemenea pereche de jeans.

Raluca Iorga