Pantalonii verii

Apropo.ro / 06.07.2006, 12:29
Pantalonii verii
Materiale racoroase, o linie comoda, culori frumoase - iata trei argumente forte în favoarea unei optiuni citadine sigure - pantalonii! În mod cert, vedetele anului 2006 sunt pantalonii treisferturi, dar, pentru cine nu agreeaza acest model, în magazine se gasesc din belșug și


Materiale racoroase, o linie comoda, culori frumoase – iata trei argumente forte în favoarea unei optiuni citadine sigure – pantalonii!

În mod cert, vedetele anului 2006 sunt pantalonii treisferturi, dar, pentru cine nu agreeaza acest model, în magazine se gasesc din belșug și articole trendy, în varianta de lungime clasica.

Pantalonii treisferturi sunt destul de dificil de purtat și nu se potrivesc oricarui tip de silueta. În general, acest tip de lungime „scurteaza” picioarele și „lațește” zona coapselor. Depinde, însa, foarte mult și de linia pantalonilor!

Cel mai indicat este ca, înainte de a-i cumpara, sa-i probezi atent, eventual însoțita de o prietena. Caracteristicile generale ale liniei sport sunt asemanatoare cu cele din anii precedenți – talie joasa, largime comoda, culori deschise și materiale neșifonabile.

Atentie! Recomandarile designerilor sunt clare – mai puține buzunare aplicate, curele care atarna, lanțuri, strasuri și taieturi!


Magazin Kenvelo
Pantaloni – 97,90 lei

Magazin Kenvelo
Pantaloni – 138,90 lei

Magazin Kenvelo
Pantaloni – 138 lei

Magazin Kenvelo
Pantaloni – 110,90 lei

Magazin Lacoste
Pantaloni – 440 lei

Magazin Kenvelo
Pantaloni – 132 lei

Magazin Leonardo
Pantofi – 82 lei

Magazin Heliotrop
Pantaloni – 108,30 lei

Magazin Leonardo
Pantofi – 79 lei

Magazin Leonardo
Ochelari – 25 lei

Magazin Leonardo
Ochelari – 70 lei

Magazin Leonardo
Ochelari – 70 lei

Acasa Magazin