Pantene Pro-V a lansat colecția Anti-Rupere

Apropo.ro / 07.02.2006, 14:25
Pantene Pro-V a lansat colecția Anti-Rupere
Ai grija de parul tau ca de un lucru pretios! Sub acest slogan Pantene a lansat o noua colectie - sampon, balsam si masca pentru un par sanatos si mai rezistent. Colectia Anti-Rupere s-a lansat in cadrul unui eveniment care l-a avut ca invitat special pe Andy Uffels, "Hairstylist-ul

Ai grija de parul tau ca de un lucru pretios!
Sub acest slogan Pantene a lansat o noua colectie – sampon, balsam si masca pentru un par sanatos si mai rezistent.

Colectia Anti-Rupere s-a lansat in cadrul unui eveniment care l-a avut ca invitat special pe Andy Uffels, „Hairstylist-ul Anului 2005” in Olanda.

Dupa un sezon incarcat în care s-a ocupat de coafurile prezentarilor Christian Dior, Viktor&Rolf, John Galliano, YSL și Givenchy din cadrul Saptamânii Modei de la Paris, sezonul primavara/vara 2006, Andy Uffels a venit in Romania si a facut o demonstrație de coafura inedita, pornind dinspre sfârșit spre început. Astfel, parul, frumos coafat inițial, a fost desfacut și transformat în acea cascada matasoasa care ne încânta privirile ori de câte ori vedem un par Pantene.

„Cu toții avem lucruri prețioase, la care ținem, pe care am vrea sa le pastram cât mai mult timp. Pentru fiecare femeie, parul este un astfel de lucru prețios. Fiecare femeie își dorește ca parul ei sa nu se rupa, sa fie sanatos, rezistent, în cea mai buna forma „, a spus Andy (foto) în timpul evenimentului.

Noul Pantene Pro-V Anti-Rupere conține Pro-V Amino Complex, format din pro-vitamina B5 și un complex unic de trei aminoacizi, similari celor din care este alcatuit parul. Acest complex patrunde în structura firului de par, înlocuind aminoacizii pe care parul îi pierde de-a lungul timpului și întarind cortexul, facându-l mai rezistent la rupere.

Șamponul Pantene Pro-V Anti-Rupere conține un ingredient de condiționare, care face ca parul sa se descurce mai ușor atunci când este ud și cel mai vulnerabil la rupere.

Ingredienții activi de condiționare din balsam și Pro-V Amino Complex protejeaza parul împotriva ruperii. Folosind balsamul, parul absoarbe mai bine aminoacizii decât în cazul folosirii doar a șamponului, devenind în același timp mai ascultator și mai ușor de descurcat.

Masca a fost conceputa ca un tratament special pentru parul care are nevoie de o porție de sanatate. Textura cremoasa da o senzație placuta la aplicare, iar, dupa clatire, parul ramâne matasos și stralucitor.

Folosite în combinație, produsele din colecția Pantene Pro-V Anti-Rupere reduc cu 50% caderea parului prin rupere.

Acum, parul frumos, sanatos și rezistent are un nou aliat, cu ajutorul caruia va ramâne multa vreme în zona de sanatate.