Pantofi de sange albastru

Apropo.ro / 13.07.2006, 12:19
Pantofi de sange albastru
Ai alergat toata vara cat te-au tinut picioarele! Pe pajisti, prin apa, pe plaja, prin oras sau pe la tara. Ei bine, cum esti acum? Cum iti sunt picioarele? Parca, parca ar avea nevoie de un tratament regesc ca sa fie din nou in forma maxima. Stiai ca, in medie, faci cam 150.000 de pasi pe

Ai alergat toata vara cat te-au tinut picioarele! Pe pajisti, prin apa, pe plaja, prin oras sau pe la tara. Ei bine, cum esti acum? Cum iti sunt picioarele? Parca, parca ar avea nevoie de un tratament regesc ca sa fie din nou in forma maxima.

Stiai ca, in medie, faci cam 150.000 de pasi pe zi ? Stiai ca, la fiecare pas, calcaiul tau suporta greutatea corpului tau inmultita cu 1,8? Ecco are insa multi asi in maneca.

Materiale de o performanta uluitoare, impachetate in cei mai inteligenti si mai comozi pantofi din lume.

Ca sa iti faca experienta mersului cat mai confortabila cu putiinta si ca sa respecte libertatea miscarii piciorului, Ecco este un pantof din materiale moi, care respira si care absorb socurile. Flexarea pantofului este identica cu cea naturala.

Piciorul e lasat de la Dumnezeu. Ceea ce stim despre picioare, despre cele 26 de oase ale lor, despre cei 20 de muschi si despre cele 112 ligamente, se reflecta zi de zi in pantofii Ecco.

Concentrarea pe mobilitatea picioarelor si ceea ce se intampla atunci cand ele intalnesc pamantul, pietrele, iarba, asfaltul, covorul, lemnul, noroiul, gheataÂ… a fost intotdeauna un start pentru acesti pantofi. Ei stiu chiar mai bine decat tine de ce au nevoie picioarele tale.

Si trebuie sa ii crezi pe cuvant, pentru ca nu degeaba Casa Regala Daneza a ales Ecco drept incaltaminte oficiala.