Pantofi stiletto pentru bărbați

Apropo.ro / 29.03.2012, 17:00
Pantofi stiletto pentru bărbați
India este prima țară care a scos pe piață pantofii stiletto, pentru sexul masculin.

Pantofii stiletto au fost realizați pentru femei. Acest tip de pantof cu toc înalt, de până la 18 cm, opulent, a devenit tot mai popular în rândul sexului frumos. Tocurile stiletto sunt asociate deseori cu imaginea unei „Femme fatale” și sunt considerate un articol extrem de provocator. Stiletto creează iluzia optică a unui picior lung, mult mai subțire și a unei înălțimi extraordinare.

Acum că aveți deja o imagine în minte, a unei femei cu stiletto, desigur, să trecem la invenția indienilor puși pe afaceri îndrăznețe.

stiletto pentru bărbați

Bărbați pe tocuri

O companie din India a pus deja în vânzare acest tip de pantof, dar varianta pentru bărbați. Ce i-o fi apucat să facă așa ceva, doar ei știu, pentru că la un sondaj la care au participat 100 de bărbați, toți și-au exprimat repulsia față de o asemenea încălțăminte.

Și dacă oamenii de rând nu i-ar purta, clasa de elită îi poate cumpăra cu prețuri cuprinse între 500 și 5.000 de dolari perechea.

Oare cum și-ar putea menține echilibrul un bărbat care poartă stiletto? O imagine amuzantă. Le-am recomanda și un baston, pentru siguranță.

Indienii au riscat mult cu această afacere, având în vedere că nume grele din industria modei precum Gucci, Prada, Burberry, Yves St Laurent sau Jimmy Choo s-au ținut departe de acest subiect.