Pantofii cu tocuri ajustabile care pot fi purtati zi si noapte (Video)

Apropo.ro / 23.12.2011, 18:30
Pantofii cu tocuri ajustabile care pot fi purtati zi si noapte (Video)
Cele mai multe femei se decid cu greu cand vine vorba sa schimbe pantofii in functie de momentele zilei. Ele au acum posibilitatea sa schimbe tocurile aceleiasi perechi de pantofi!

Femeile care sunt nevoite sa schimbe des incaltamintea, in functie de momentele zilei, pot rasufla usurate datorita unui producator care propune un model inovator de pantofi.

Pe principiul „schimba-ti tocurile, nu pantofii”, compania Day2Night a creat incaltamintea flexibila Day2Night Convertible Heels. Pantofii pot fi purtati indiferent de ocazie, datorita tocurilor ajustabile, fiind foarte comozi si usor de asortat oricarei tinute.

Pantofii cu tocuri ajustabile

Acesti pantofi sunt speciali pentru ca vin insotiti de cinci perechi de tocuri cu diferite dimensiuni, astfel ca pot fi purtati in orice moment al zilei.

Dimensiunile tocurilor variaza intre 3.8 cm si 8.8 cm, iar talpile sunt suficient de moi pentru ca picioarele sa nu aiba de suferit in urma modificarii calapodului.

Pantofii costa 300 $ si au fost creati de Candice Cabe, cofondatorea companiei Day2Nigh, careia i-a venit aceasta idee de design dupa ce a observat ca are nevoie de trei valize pentru a pleca intr-o calatorie de afaceri, mare parte din spatiu fiind rezervat pantofilor.

Momentan, compania ofera doar modelul peeptoe, negru, pantofii putand fi achizitionati inclusiv de pe convertible-heels.com.