Pantofii vor merge singuri la „cizmar”

De: Dragos Tanase / 21.02.2008, 13:14
Pantofii vor merge singuri la
De cate ori nu ti-a fost lene sa mergi la cizmar cu o pereche de pantofi rupta? Acum ai scapat, pentru ca incaltamintea se va "autorepara"!

De cate ori nu ti s-a intamplat sa-ti fie greu sa te desparti de o anumita pereche de pantofi rupta? Dar si lene sa mergi la cizmar? Ei bine, de acum, incaltamintea se va "autorepara"!

Cercetatorii francezi au reusit sa obtina un nou material elastic, ce se repara singur, fara a fi aderent, descoperire care deschide calea fabricarii de produse "autocicatrizante".

Acest material, sintetizat pe baza de acizi grasi de origine vegetala, e compus din mici molecule ce se aduna in retele supramoleculare care, daca sunt rupte, se aduna la un loc singure si isi regasesc forma si elasticitatea initiale. (Citeste mai multe pe Mediafax.ro)

Tendintele 2007-2008 pentru incaltaminte

Chiar daca nu mai este mult si vine primavara, iti oferim cateva tipuri de incaltaminte pe care ai putea aplica acest tip ce "autocicatrizant"! Sau macar vezi ce ai pierdut…

Pielea lacuita

Incaltamintea acestei ierni luceste din toate partile, insa cu stil si moderatie. Designerii propun linii indraznete si variate, dar care dau o nota de feminitate oricarei tinute. Efectul glossy al pielii lacuite confera o stralucire sofisticata tinutelor specifice sezonului.

Cizme rosii

Da, este si momentul lor, mai ales pe timp de iarna. Incearca o pereche intr-o culoare rosu stralucitor, dar nu uita de restul caracteristicilor: lungi pana la genunchi, toc gros si nu foarte inalt, bot semi-rotund!

Esti fericit ca nu va mai trebui sa mergi la cizmar sau tu oricum iti cumperi mereu incaltaminte noua?