Pantofiori de poveste

Apropo.ro / 20.06.2006, 16:15
Pantofiori de poveste
A fost odata ca niciodata un print pantof, care facea vrute si nevruteÂ…dar mai ales avea grija de piciorusele copiilor. Le spunea povesti, ii alinta, ii proteja. Printul pantof nu era un oricine. El venea de peste mari si tari, tocami din Danemarca si poarta numele ECCO. Iar printul

A fost odata ca niciodata un print pantof, care facea vrute si nevruteÂ…dar mai ales avea grija de piciorusele copiilor. Le spunea povesti, ii alinta, ii proteja.

Printul pantof nu era un oricine. El venea de peste mari si tari, tocami din Danemarca si poarta numele ECCO.

Iar printul pantof stia un mare secret: picioarele nu sunt doar picioare. Si mai ales piciorusul unui copil nu este versiunea miniaturala a celui de adult. Copiii cresc in etape. Si la fel picioarele lor, iar printul Ecco stie acest secret. Si mai stie ca degetele, oasele si muschii unui prichindel au nevoie de libertate si de o stabilitate speciala.

Ce face printul Ecco atunci? Creeaza pentru copilasi pantofiori din materiale usoare, moi si flexibile pentru o mobilitate maxima a piciorului.

Dar istorisirea nu se opreste aici. Pentru ca in magazinele Ecco din Galeriile Feeria si din Cluj, povestea merge mai departe si aduce noutati colorate pentru lunile calde.