PAOK Salonic l-a antamat pe Joao Paulo Andrade (Cancan)

Apropo.ro / 02.04.2009, 11:00
PAOK Salonic l-a antamat pe Joao Paulo Andrade (Cancan)
Rapid nu mai are nicio sansa sa-l pastreze pe fundas, intrucat ocupanta locului trei in campionatul Greciei este foarte aproape sa obtina semnatura fotbalistului din vara, scrie Cancan.

Rapid nu mai are nicio sansa sa-l pastreze pe fundas, intrucat ocupanta locului trei in campionatul Greciei este foarte aproape sa obtina semnatura fotbalistului din vara.

Sperantele formatiei de sub Podul Grant de a-l avea pe Joao Paulo Andrade si in campionatul viitor scad cu fiecare zi care trece.

Motivul? Pe adresa formatiei FC Porto a sosit o oferta concreta pentru fundas din partea lui PAOK Salonic. Tehnicianul ocupantei locului trei in Grecia, Fernando Santos, este un mare admirator al lui Andrade si l-a trecut pe acesta in capul listei cu achizitii pentru sezonul urmator. De asemenea, zilele trecute, un oficial grec s-a deplasat in Portugalia pentru o prima runda de negocieri si sunt sanse mari ca in sezonul urmator Andrade sa imbrace tricoul "alb-negru".

Santos a incercat aducerea fotbalistului de culoare si vara trecuta, insa FC Porto l-a directionat in Giulesti in contul transferului lui Cristi Sapunaru.

 
Sursa foto: Mediafax