Papagalul ratacit isi stia adresa

Apropo.ro / 22.05.2008, 08:45
Papagalul ratacit isi stia adresa
Papagalul familiei Nakamura, Yosuke, a disparut in urma cu doua saptamani. El invatase sa isi spuna numele si adresa exacta

Papagalul familiei Nakamura, Yosuke, evadat din colivie, a disparut in urma cu doua saptamani. El invatase sa isi spuna numele si adresa exacta, lucru care l-a si salvat.

Politia a salvat un papagal african de pe acoperisul unei case, din apropierea orasului Tokyo. Dupa ce si-a petrecut noaptea in gara, a fost trimis unui veterinar de la un spital din apropiere. In tot acest tip, politia ii cauta stapanul.

Cat a stat in arestul politiei, papagalul nu "a ciripit nimic", dar dupa cateva zile a inceput sa vorbeasca cu veterinarul.

"Sunt Yosuke Nakamura" a ciripit papagalul. Dupa ce si-a spus numele, Yosuke i-a spus veterinarului si adresa de acasa, dupa care a incercat sa amuze audienta prin cantari artistice.

Uemura, veterinarul, a declarat "Am verificat adresa , si din cate am aflat familia Nakamura locuieste acolo. Asa i-am gasit si stapanii".

Familia Nakamura a declarat politiei a l-a invatat pe papagal numele si adresa in urma cu doi ani.

Se pare ca nici pasarile nu prea vor sa aiba de-a face cu politia, chiar daca sunt ciripitoare la propriu. Amuzat, doctorul veterinar spunea ca a incercat sa fie prietenos cu papagalul Yosuke, insa il ignora total.