Papi a cucerit-o pe Ioana cu… masina

De: Dragos Tanase / 11.12.2007, 14:16
Papi a cucerit-o pe Ioana cu... masina
Ioana Ginghina a povestit, la emisiunea ProFM''sCOOL, ca nu il suferea pe Alex Papadopol la inceput, insa masina lui a schimbat totul.

Dupa ce s-au distrat copios cu Papi la emisiunea ProFM’sCOOL, DJ Escu si Bogdan Nicolai s-au gandit ca nu ar fi lipsit de interes sa o invite si pe Ioana Ginghina la un “pahar de vorba”.

Sotia lui Papi s-a simtit atat de bine la emisiune incat a decis sa stea cu o ora mai mult decat era programat. Asa cum era normal, de la discutiile despre viata de liceu, s-a trecut rapid la subiecte mai picante.

“Nu puteam sa o lasam sa plece fara sa ne povesteasca despre Papi.”, a marturisit Bogdan Nicolai.

DJ-ii ProFM au fost mirati sa afle ca povestea de dragoste dintre Ioana si Papi a avut un debut mai putin fericit.

“Prima data l-am vazut la un casting, cand am dat proba cu el. Nu puteam sa il sufar. Mi se parea ca se credea extrem de important”, a povestit Ioana razand.

Insa masina lui Papi avea sa schimbe sentimentele Ioanei. Nu pentru ca ar fi impresionat-o in mod deosebit ci pentru ca acolo, in masina, s-au sarutat pentru prima oara.

“El statea in Drumul Taberei iar eu in Militari. Cum nu aveam carnet, dupa filmari ma ducea acasa. In masina s-a produs prima scanteie.”, a povestit Ioana.

Nici unul dintre cei doi actori nu a fost cuceritorul in toata aceasta poveste. Ioana crede ca “lupta” s-a purtat cu forte egale.

Vedetele ACASA, Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol au mers impreuna spre altar pe data de 13 octombrie a acestui an, pentru a se cununa religios, dupa ce in urma cu aproape un an s-au casatorit in fata starii civile.