Papusile Bratz prind viata pe marile ecrane

De: Dragos Tanase / 06.06.2008, 15:25
Celebrele papusi "Bratz" prind viata in asteptatul film omonim, prima ecranizare produsa vreodata dupa cel mai chic model de papusi din lume.

Celebrele papusi "Bratz" prind viata in asteptatul film omonim, prima ecranizare produsa vreodata dupa cel mai chic model de papusi din lume.

De cand se stiu, Yasmin (Nathalia Ramos), Jade (Janel Parrish), Sasha (Logan Browning) si Cloe (Skyler Shaye) au fost cele mai bune prietene, BFF – Best Friends Forever.

Desi foarte diferite ca personalitate, talent si chiar stil vestimentar, fetele au devenit inseparabile inca din prima clipa si s-au sustinut reciproc in orice situatie, luptand pentru lucrurile in care cred: sinceritate, camaraderie si, cel mai important, prietenie..

Acum, cele patru au de infruntat o noua lume: adevarata jungla a clasei, unde pentru prima data vor descoperi ce inseamna viata de adolescente.

Secventa din filmul Bratz Nevoite sa se supuna unui sistem impus de catre cea mai populara tipa din liceu, Meredith, fetele risca sa-si strice prietenia si asta tocmai din cauza noilor reguli.

Cele patru adolescente gasesc insa o solutie, deloc simpla, ci dimpotriva, extrem de curajoasa.

Reunite sub o noua denumire, Bratz, ele vor fi inseparabile si mai puternice ca niciodata.

Sub bagheta regizorala a lui Sean Mcnamara se intrec in tinerete, voiosie si aventuri nastrusnice: Nathalia Ramos (Yasmin) -"Arrested Development", Janel Parrish (Jade), pe care o stim din filmele "Gepetto" si "The O.C." ("Rebel in California”), Logan Browning (Sasha) din "Ned’s Declassified" si Skyler Shaye (Cloe) din episodul pilot al serialului "Grey’s Anatomy" ("Anatomia lui Grey"), filmografia ei incluzand si rolul principal din "Baby Geniuses" ("Bebelusi geniali") al lui Bob Clark.

Secventa din filmul Bratz Alaturi de cele patru fete Bratz, ii mai intalnim pe: Chelsea Staub (Meredith) – "Peter Pan", "The Sound of Music" ("Sunetul muzicii"), pe Anneliese van der Pol (Avery) care joaca in prezent in "That’s So Raven", in rolul celei mai bune prietene a lui Raven, Chelsea Daniel precum si pe nu mai putin popularul Jon Voight (Directorul Dimly) cunoscut din: "The Champ" ("Campionul"), "Runaway Train" ("Trenul evadarii"), "The Rainmaker".

Filmul Bratz, care este lansat pe marile ecrane din Romania de MediaPro Distribution, va rula in cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex si CityPLEX din Bucuresti precum si la cinema Victoria din Iasi, din 13 iunie!

Afisul filmului Bratz