Papușile fatale

Redacția / 16.09.2005, 15:47
Papușile fatale
"Don't cha wish your girl friend was hot like me / Don't cha wish your girlfriend was freak like me?", un refren cantat de Pussycat Dolls care mai mult ca sigur a pus mulți barbați pe jar. Suntem siguri ca mulți și-ar dori asemenea prietene dar nu suntem convinși

„Don’t cha wish your girl friend was hot like me / Don’t cha wish your girlfriend was freak like me?”, un refren cantat de Pussycat Dolls care mai mult ca sigur a pus mulți barbați pe jar. Suntem siguri ca mulți și-ar dori asemenea prietene dar nu suntem convinși de faptul ca versurile pot fi aplicate mot-a-mot.

Hot da, dar freak sau alte adjective pe care cele șase „chiks” le folosesc, nu credem ca atrag prea mulți barbați cu capul pe umeri.

„Ideea” de Pussycat Dolls a aparut înca din 1993, cand producatorul celebru deja în State, Robin Antin, a înființat o formație de coregrafie pentru cele mai fierbinți videoclipuri. Pana la celebritate n-a mai fost decat un pas deoarece fetele au fost invitate sa deschida seara în care Johnny Depp și-a lansat un ditamai clubul. O seara s-a lungit la doua, apoi la trei și tot așa pana ce Pussycat Dolls au primit un show al lor în fiecare seara. Seria acestor party-uri s-a încheiat cu un super specatcol la care, alatrui de fete, pe scena s-au mai urcat nume precum Charlize Theron, Gwen Stefani, Pink, Britney Spears, Carmen Electra, Paris Hilton pentru a intrepreta diferite piese sau dansuri extravagante pe gratis.

Astfel, „The Pussycat Dolls” a devenit un curent. Fetele au avut și contracte separate. Scherzinger a cantat cu formația „Eden’s Crush”, Jessica Suta a fost „capitanul” trupei de dans „Miami Heat”, Carmit Bachar a vazut întrega lume alaturi de Ricky Martin, fiind dansatoarea din videoclipul „La Vida Loca”.

În 2003 productorul s-a decis însa ca dorește ceva mai mult de la aceasta trupa de fete frummoase drept care le-a testat și vocile. Și cum nu erau de ici-colo, Antin le-a lansat în muzica el avand relații deja în acest domenii (a lucrat cu nume precum Smash Mouth, The Offspring, No Doubt). Au continuat sa danseze, aparand în „Chralie’s Angels: Full Throttle” și în videoclipul lui Pink, „Trouble”.

Citește mai multe despre papușile fatale numai în

Tags: