Parada cu haine confecționate din deșeuri

Apropo.ro / 29.05.2006, 12:00
Parada cu haine confecționate din deșeuri
Elevii unei școli din Alba Iulia au organizat, vineri, o inedita parada de moda în care au prezentat costume confecționate în întregime numai din deșeuri reciclabile, transmite corespondentul MEDIAFAX. Elevii școlii cu clasele I-VIII din cartierul Micești, din Alba

Elevii unei școli din Alba Iulia au organizat, vineri, o inedita parada de moda în care au prezentat costume confecționate în întregime numai din deșeuri reciclabile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Elevii școlii cu clasele I-VIII din cartierul Micești, din Alba Iulia, au lucrat câteva saptamâni la confecționarea articolelor de îmbracaminte folosind folii de plastic sau aluminiu, PET-uri și alte deșeuri reciclabile. De asemenea, copiii au organizat o expoziție și o tombola cu obiecte confecționate tot din deseuri reciclabile la orele de Abilitați practice și Educație tehnologica.

Elevii școlii cu clasele I-VIII din cartierul Micești din Alba Iulia au desfașurat pâna acum zeci de acțiuni ecologice sau de sensibilizare a populației pentru a ajuta la protecția mediului înconjurator, toate acestea fiind incluse într-un program denumit „Eco-școala”.

Mediafax