Părăsit de tată, Dorian Popa nu se desparte de mamă. Ce anunţ a făcut?

De: Cristiana Trifu / 06.11.2017, 17:12
Părăsit de tată, Dorian Popa nu se desparte de mamă. Ce anunţ a făcut?
Dorian Popa nu a avut deloc o copilărie uşoară, în special din cauza faptului că a fost părăsit de tată.

Dorian Popa este cunoscut ca fiind un iubitor de aventură, însă marea surpriză pregătită pentru primăvara anului 2018 este faptul că va face echipă cu mama sa, în show-ul Asia Express difuzat de Antena 1. 

„Mama mea e o fire competitivă şi cred că după experienţa asta îşi va da seama şi cât este de curajoasă. Eu mă aştept la ce-i mai rău, sper să ne ţină nervii şi stomacul pentru că ştiu că nu va fi deloc uşor. Gândindu-mă că trebuie să ne găsim singuri cazare, în fiecare zi, neavând bani şi neştiind limba, mă bucur să aflu că acolo sunt temperaturi ridicate şi noaptea, iar aşa pot să dorm şi sub cerul liber”, a declarat Dorian Popa.

„La vîrsta mea nu cred că îmi mai poate fi frică de ceva. Toată viaţa mea a fost despre limite depăşite, acum voi încerca să mă bucur de faptul că îl am pe Dorian aproape şi împreună lucrăm pentru acelaşi scop, să terminăm această cursă. Mă simt oarecum pregătită, pentru că de ceva vreme mă antrenez, fac cel puţin 10.000 de paşi pe zi. În Asia avem de străbătut aproape 5000 de km, eu am început cu câteva mii de paşi”, povesteşte mama artistului.
             

La mijlocul acestei luni, cei doi vor întra în cursa Asia Express, o aventură reală 100%, dură dar foarte incitantă. Alături de alte 6 perechi de vedete, vor avea de parcurs aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda, având la dispoziţie un singur dolar de zi. Cazarea, transportul şi masa trebuie să şi le asigure singuri, dincolo de bariera de limbă şi cultură, iar asta va fi cu siguranţă o mare provocare.
                

  Formatul emisiunii a fost prima oara realizat in anul 2004. De atunci si pana in prezent au fost produse 40 de sezoane difuzate in peste 15 tari (Franta, Belgia, Germania, Italia, Spania, Columbia sau Olanda) si au fost puse la dispozitia participantilor 10 rute diferite. In 2016 si-a castigat titlul de cel mai urmarit show de divertisment din Columbia, iar in 2015 a fost un adevarat fenomen la nivel de social media in Spania si Italia, fiind show-ul care a generat cele mai multe tweet-uri. Asia Express va fi difuzat de Antena 1 în primavera anului 2018, filmările urmând să aibă loc la sfărşitul acestui an.

Tags: