Parazitii dau tonul la MTV „Hip-Hop Weekend Special”

Apropo.ro / 20.02.2008, 14:21
Parazitii dau tonul la MTV
In zilele de 23 si 24 februarie, de la ora 12.00, MTV prezinta "Hip-Hop Weekend Special", spre deliciul fanilor genului muzical.

In zilele de 23 si 24 februarie, de la ora 12.00, MTV prezinta “Hip-Hop Weekend Special”, spre deliciul fanilor genului muzical care se vor delecta cu cele mai “rele” videoclipuri, dar si cu cele mai tari materiale cu Parazitii, Sisu, Puya si Marijuana.

De asemenea, pot afla totul despre talentele hip-hop-ului international, precum: Snoop Dogg, Busta Rhymes, Diddy, Ludacris sau Cool J.

Timp de 5 ore, “Weekend Special” ne invata abecedarul hip-hop-ului. Mai intai, “MTV Cribs” ne trimite in locuinta lui Ne-yo din Atlanta, apoi face o escala in Florida pentru a vizita caminul lui Ian Grushka, basistul trupei New Found Glory, dupa care opreste in casa lui Jason Terry de la Dallas Mavericks.

Dupa ce facem turul excentricelor vile, mergem sa o cunoastem pe adolescenta indragostita pana peste urechi de Snoop Dogg si sa o ajutam sa-si gaseasca propriul Snoop prin intermediul emisiunii „My Own”.

Iar pentru ca in hip-hop se pune accent pe gasti, „Celebrity Deathmatch” ne indeamna sa facem galerie artistilor preferati: Missy Eliott Vs. Gwen Stefani, Kevin Federline Vs. Justin Timberlake si Kobe Bryant Vs. Shakille O’Neal.