Parazitii se lasa asteptati

Apropo.ro / 08.04.2002, 11:23
Parazitii se lasa asteptati
Parazitii sporesc tensiunea din inimile si timpanele fanilor. Mult asteptatul concert Parazitii la la Cabana Balea Lac, in Fagaras, va avea loc, finalmente, in week-end-ul 13-14 aprilie si va fi transmis pe internet, la adresa www.xride.ro. Evenimentului de sport extrem Walkman Balea X-Ride,


Parazitii sporesc tensiunea din inimile si timpanele fanilor. Mult asteptatul concert Parazitii la la Cabana Balea Lac, in Fagaras, va avea loc, finalmente, in week-end-ul 13-14 aprilie si va fi transmis pe internet, la adresa www.xride.ro.

Evenimentului de sport extrem Walkman Balea X-Ride, care trebuia sa se desfasoare initial pe 23 martie, a fost amanat – pentru a doua oara – din cauza pericolului de avalansa.

Intre timp, Parazitii au avut un super-concert la Club Bizar din Lugoj. Asa cum era de asteptat, publicul a fost extaziat, iar dupa aprecierea bagabontilor si a managerului lor, organizarea a fost excelenta. „Au fost atatea lumini, incat nu au mai avut loc pe platou, iar sonorizarea a prestat la un asemenea nivel, incat cei ce nu-i cunosc pe paraziti i-ar fi putut suspecta de playback.

Sursa:

Tags: