Parcare platita prin SMS, de la 1 ianuarie

De: Pandaru Alin Daniel / 22.11.2011, 15:45
Parcare platita prin SMS, de la 1 ianuarie
Incepand cu 1 ianuarie, cei care vor dori sa-si lase masinile in parcarea din piata George Enescu din Bucuresti, vor putea avea posibilitatea sa plateasca printr-un SMS.

Clientii Vodafone Romania vor putea plati parcarea printr-un SMS la numarul 7577, la un tarif de 0,5 euro (TVA inclusa) pentru o ora de parcare.

Clientii serviciilor prepaid si postpaid vor putea trimite cate un SMS pentru fiecare ora de parcare, pentru un tarif de 0,5 euro (TVA inclus). Dupa trimiterea mesajului, acestia vor primi, prin SMS, confirmarea platii si intervalul orar pentru care parcarea este achitata. Cu cinci minute inainte de expirarea perioadei platite de parcare, utilizatorii vor primi o notificare prin SMS, despre apropierea finalului perioadei achitate”, se arata intr-un comunicat al Vodafone Romania.

Primarul General Sorin Oprescu a declarat ca pana la demararea proiectului, Administratia strazilor Bucuresti va lua toate masurile pentru ca bucurestenii sa fie informati cu privire la modul de functionare a noului sistem de plata a parcarii prin SMS.

Pentru inceput, proiectul va fi implementat la parcarea din Piata George Enescu (100 de locuri) urmand ca, in functie de rezultatele obtinute, sa fie extins si in celelalte parcari publice administrate de Primaria Capitalei.